Aki Husso

Tervehdys mikkeliläiset!

Olen Aki Husso, tuttavallisemmin Axu. Olen 41-vuotias Tampereella syntynyt savolainen. Koulutukseltani olen elintarvikkeiden valmistaja. Opiskelen Suomen nuoriso-opistossa Paukkulassa nuoriso- ja yhteisöohjaajaksi pitkällisen ravintola-alan työteon ja yrittäjyyden jälkeen. Perheeseeni kuuluvat Niina-vaimo ja 14-vuotias tytär.

Mikkelissä olen asunut lähes koko elämäni ja valtaosan siitä Tuppuralassa. Olen aina tuntenut Tuppuralan kotipaikakseni ja täällä olemme myös ylpeästi kasvattanut tytärtämme. Oli suuri ilo kun tytär kävi saman alakoulun kuin isänsä. Tuppuralassa on hyvä elää!

Harrastan hevosurheilua ja biljardia, jotka molemmat ovat äärettömän rakkaita. Suosikkipaikkani kesällä on ehdottomasti maailman nopein Mikkelin ravirata ja ykkössuosikkitapahtumani on St. Michel-ravit, joiden kilpailullinen taso on ollut vuosi vuoden jälkeen Euroopan huipputasoa.

Mikkeli on hyvä kaupunki ja tahdon sen sellaisena säilyttää kehittäen sitä yhä ihmisläheisemmäksi. Nuoret ja heidän koulutukseen ja töihin pääseminen on minulle tärkeää. Koulutuksen kautta tarjotaan kaikille mahdollisuudet kasvuun, osaamisen kehittämiseen ja näiden kautta aktiiviseen kansalaisuuteen. Mikkelin kaupungin tulee voimakkaammin edistää nuorten työllisyyttä!

Syrjäytymisvaarassa olevat nuoret on tunnistettava mahdollisimman varhain, jolloin heistä on mahdollista pitää parempaa huolta. Oleellista on, että perheet saavat hyvin toimivia palveluja oikea-aikaisesti ja riittävästi.

Äänestä Aki valtuustoon ja saat edustajaksi henkilön, joka puolustaa aina heikompaa ja ajattelee Mikkelin ja asukkaiden etua!

Tervetuloa mukaan kampanjaani!

Axu

akhusso(at)hotmail.com

p. 0456712806