Ali Tiimonen

Hei mikkeliläiset! Olen Ali Tiimonen, 58-vuotias vesihuoltomestari ja ammattiyhdistysaktiivi Mikkelin Tupalasta.

Työskentelen Mäntyharjulla vesihuoltolaitoksella esimiehenä. Vesihuoltoalalla olen ollut liki koko työurani. Vesihuolto ja ympäristöasiat ovat minulle tärkeitä. Niillä on suora vaikutus kuntalaisten hyvinvointiin ja uskon että kokemuksellani on käyttöä Mikkelin kaupungin luottamustehtävissä.

Olen ensikertalainen Mikkelissä kuntavaaleissa, mutta olen aikaisemmin ollut Ristiinan kunnanvaltuustossa ja kunnanhallituksessa varapuheenjohtajana sekä Mäntyharjun valtuuston varajäsenenä. Olen ollut myös rakennuslautakunnan puheenjohtajana Ristiinassa ja Mäntyharjulla ja perusturvalautakunnan jäsenenä.

Olen ammattiyhdistystoiminnassa aktiivinen ja olen toiminut SAK:n valtuustossa, JHL:n edustajistossa ja JHL:n hallituksen varajäsenenä. Olen toiminut myös pääluottamusmiehenä ja JHL:n paikallisosastojen puheenjohtajana ja muissa ammattiyhdistysliikkeen toiminnassa. Olen yhteistyökykyinen ja haen neuvottelemalla ratkaisuja.

Mikkeliin olen muuttanut loppuvuodesta 2020 ja olen viihtynyt hyvin. Lapsuuteni olen asunut Mikkelissä, joten kaupunki ei ole vieras, vaan on kotikaupunkini. Harrastan koirani (bokseri) Taavetin kanssa ulkoilua ja kuntosali on tuttu paikka, eikä polkupyöräkään ole outo kulkupeli.

Asiat otettava asioina ja teen parhaani kuntalaisten hyvinvoinnin puolesta!
Yhdessä kestävään Mikkeliin!
Ali

alitiimonen(at)gmail.com