Arto Korhonen

Hei! Olen Arto Korhonen Mikkelin Laajalammelta. Olen 54-vuotias lukion käynyt kauppateknikko, nykyään myyjä. Olen kihloissa, itselläni ei ole lapsia. Onneksi olen päässyt paljon seuraamaan lapsiperheiden elämää. Kunnioitan suunnattomasti kaikkia, jotka pyörittävät lapsiperheen arjen palettia. Haluan Mikkelistä lapsi- ja perheystävällisen kaupungin. Hyvinvoivat lapset ja perheet ovat tae Mikkelin menestymiselle.

Mikkeli liikkeelle! Pidän liikunnasta. Kesällä piikkarit vie Urheilupuistoon, meidän omaan Urskiin. Kannatan kaikkien kuntalaisten mahdollisuutta osallistua kulttuuri- tai liikuntaharrastuksiin. Vauvasta vaariin kuntotalkoisiin! Liike on lääke kaikkeen ja mennään kävellen lähikauppaan ja yleisillä liikennevälineillä töihin - kesällä pyörällä.

Kaupungin on turvattava lapsille ja nuorille mahdollisuudet harrastaa liikuntaa perheen varallisuudesta riippumatta. Siksi tarvitsemme Urskin ja Hänskin urheilukenttiä unohtamatta kaupunginosien ja kylien omia kenttiä. Puolustan liikunnan lähipalveluja: urheilukenttiä, luistinratoja ja hiihto- ja pyöräilyreittejä. Mikkelissä on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin. Pidetään ne jatkossakin lähellä ihmisiä!

Minulta kiitokset jokaiselle, jotka toimivat vapaaehtoisina kolmannella sektorilla järjestöissä ja liikuntaseuroissa.

Haluan tehdä Mikkelistä oikeudenmukaisemman, myötätuntoisemman ja kunnioittavamman yhteisön. Pidetään kaikki kyydissä!

Tervetuloa kampanjaani!

Arto