Jose Friman

Moikka! Olen Jose Friman, 37-vuotias perheenisä Mikkelin Lähemäeltä. Perheeseeni kuuluu avovaimo ja puolivuotias Onni-poika sekä karvaisempi lapsi, Luna-kissa.

Työskentelen teollisuusmaalarina ja työuraa noissa hommissa on kertynyt jo 16 vuotta. Olen ollut viimeiset kaksi kautta Teollisuusliiton Mikkelin ammattiosaston puheenjohtajana ja lähes 10 vuotta ammattiyhdistysaktiivi. Tällä hetkellä olen ammattiosastoni hallituksen jäsen.

Olen toiminut käräjäoikeuden lautamiehenä kuluvalla kuntavaalikaudella. Olen kokenut sen erittäin mielenkiintoisena! Pyydän sinulta tukea, jotta saisin vaikuttaa kaupunginvaltuustossa. Pidän tärkeänä, että Mikkelissä on hyvät, toimivat ja pysyvät lähipalvelut, jotka ovat kaikkien saatavilla.

Erityisesti pienen lapsen isänä haluan, että varhaiskasvatus ja perusopetus ovat laadukkaita ja lähellä perheitä. Haluan tehdä kaupungistamme entistä paremman paikan asua. Olen yhteistyökykyinen ja minulla on vahva SDP:n arvopohja.

Vapaa-aikani kuluu punttisalilla rautaa nostelemassa sekä tietysti Onni-poikani kanssa touhuillessa ja ihmetellessä tätä ympäröivää maailmaa, jossa riittää paljon hänelle opetettavaa.

Liikunta on aina ollut sydäntäni lähellä ja olen harrastanut erilaisia yksilö- ja joukkuelajeja. Viimeisin harrastuksiin liittyvä saavutukseni oli saada osallistua vuonna 2020 penkkipunnerruksen SM-kilpailuun. Sijoituin sijalle 5.

Tervetuloa mukaan tukijakseni!

Jose

jjose.friman(at)gmail.com