Reijo Grönlund

Hei! Olen Reijo Grönlund Mikkelin Peitsarista. Olen 72-vuotias työeläkkeellä oleva matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori. On ollut palkitsevaa tehdä työtä paremman tulevaisuuden puolesta työskentelemällä opettajana. Nuorissa on tulevaisuus!

Oma tavoitteeni kuntavaaleissa on, että inhimillisessä, ihmisläheisessä Mikkelissä jokainen ihminen tulee palkallaan tai eläkkeellään toimeen ja kaikista pidetään huolta. Tasa-arvoisessa Mikkelissä jokaisella on mahdollisuus kouluttautua ja tavoitella unelmiaan iästä, elämäntilanteesta tai tulotasosta riippumatta. Reilussa Mikkelissä niin ihmiset kuin luonto voivat hyvin.

Olen aina ollut aktiivinen järjestötoimija toimien tiedekuntajärjestössä, ylioppilaskunnassa, reserviupseerikoulun oppilaskunnassa, eri yhtiöiden, seurakunnan ja kunnan luottamustehtävissä. Tällä hetkellä toimin Mikkelin kaupungin vanhusneuvostossa edustaen Mikkelin Seudun Opetusalan Senioreita ja parin osakeyhtiön hallituksessa. Toimin myös aktiivisena vapaaehtoisena erilaisissa vapaaehtoistyön tehtävissä.

Kesän ja syksyn marjaretkillä olen useasti ehtinyt rakentaa malliyhteiskunnan, jossa kaikkien on hyvä olla ja elää. Sen tavoitteen puolesta on edelleenkin innostavaa ponnistella yhteistyössä toisten kanssa.

Siitä lasteni lapsetkin kiittää, kun päivähoitopaikkoja, koulutusta ja työtä heillä riittää!

Meillä on elämä edessä ja tulevaisuus käsissämme. Olen käytettävissäsi kuntavaaleissa, tervetuloa mukaan kampanjaani!

Reijo

niilotap(at)gmail.com