Stig Poikolainen

Hei!
Olen Stig Poikolainen. Asun avopuolisoni kanssa aivan Mikkelin ydinkeskustassa hyvien palveluiden äärellä. Työurani tein Metsä-Botnian tehtaalla Äänekoskella koneenhoitajana. Olin Paperiliiton paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja varapääluottamusmies. Olen Paperiliiton kunniajäsen.

Vapaa-ajalla harrastan keilaamista, petangia ja bocchiaa. Olen aktiivinen järjestötoimija ja toimin veteraani keilaajien puheenjohtajana ja Naisvuoren Eläkkeensaajat ry:ssä, joka on Mikkelin virkein ja monipuolisin eläkeläisyhdistys. Meillä on toistakymmentä kerhoa, kursseja, tapahtumia, tansseja ja matkoja. Vedän itsekin bocchia- ja petankki-kerhoja ja toimin kylävaarina eli käyn päiväkodeissa lasten juttukaverina. Pidän myös mökkeilystä.

Olen kuntavaaliehdokkaana, koska pidän tärkeänä vaikuttaa myönteisesti vanhusten hoivapalveluihin, eläkkeensaajien hyvinvointiin ja ennaltaehkäiseviin palveluihin, kuten liikuntaan.
Osallisuus on Mikkelissä saatava jokaisen oikeudeksi - erityisesti vanhusten ja vammaisten. Jokaisella ihmisellä on oikeus työhön ja toimeliaisuuteen sekä osallistua yhteiskuntaan ja demokraattiseen päätöksentekoon. Yhdessä tekeminen tuo osallisuutta Mikkeliin!

Mielestäni osallisuuteen kuuluvat keskeisesti sosiaaliset, kulttuurilliset ja sivistykselliset oikeudet sekä vaikuttaminen kansalaistoiminnan, poliittisen toiminnan ja ammatillisen järjestäytymisen kautta. Jokaiselle tulee Mikkelissä taata mahdollisuus osallistua omien kykyjensä mukaan, fyysisten tai muiden ominaisuuksien rajoittamatta.

Haluan Mikkeliin turvallista arkea, mikä syntyy luottamuksesta yhteiskunnallisiin palveluihin, jotka muodostavat turvaverkon hädän ja sairauden kohdatessa.
Tervetuloa mukaan kampanjaani!

Stig Poikolainen
Puhelin: 040 519 4211
Sähköposti: stigeki(at)gmail.com