Tarmo Pajunen

Tervehdys!
Olen Tarmo Pajunen Mikkelin Parkkilasta, 66-vuotias työeläkkeellä oleva tietoliikenneteknikko. 38-vuotisen työurani tein Yleisradiossa ja Digitassa. Viimeinen tittelini oli radioverkkoasiantuntija. Nuorena olin Finluxilla televisioita tekemässä.

Kuntavaaleissa tavoitteeni ovat SDP:n tavoitteiden mukaiset. Itse haluan painottaa inhimillisiin arvoihin. Kunta ja sen organisaatiot ovat ihmistä varten. Kaupungin pitää tarjota ja turvata palvelut koko kaupungin alueella. Maaseudulla ja pientaajamissa samalla laadulla kuin ydintaajamassa.
Mikkelissä on turvattava eläkeläisten, työelämässä olevien, opiskelijoiden ja lapsiperheiden mahdollisuus asua koko laajan kaupungin alueella, sillä näin säilytetään kaupungin monimuotoisuus ja asutun ympäristön monipuolisuus. Näin voidaan pysäyttää myös vahingollinen kehitys; maaseudun ja pientaajamien asuntojen hintojen romahtaminen.

Kuluvalla vaalikaudella olen ollut jäsenenä Mikkelin Pesulan hallituksessa. Työllisyyden edistäminen on sydämen asiani. Tarvitsemme Mikkeliin tarvitaan lisää työpaikkoja ja etätyötä tekeviä ihmisiä asumaan. Vain näin voimme verovaroilla turvata palvelut.

Harrastan kalastusta, klapien pilkkomista ja metsänhoitoa, puutarhan rapsuttelua, perunan viljelyä omiin tarpeisiin, lasten ja lastenlasten elämän seuraamista ja mukana oloakin. Ja tietysti tärkein asia on vaimoni kanssa yhdessä eläminen täällä keskellä maaseutua kotona ja mökillä.

Äänestäminen on tärkeää, koska vain äänestämällä voi vaikuttaa. Tervetuloa mukaan kampanjaani!

Tarmo Pajunen

tarmo.pajunen(at)pp.inet.fi