Maailmaa voi muuttaa. Tarvitaan vain rohkeita ihmisiä. Sinäkin voit parantaa maailmaa.

Me uudistamme tapaa, jolla politiikassa toimitaan. Haemme suorempaa ja avoimempaa tapaa parantaa maailmaa. Uskomme unelmiin. Etsimme laajaa yhteistyötä erilaisten kansalaisjärjestöjen kanssa. Tarjoamme jäsenillemme lisää vaikutusmahdollisuuksia ja elämyksellisyyttä politiikan tekemiseen. Tähän työhön haluamme mukaan myös sinut.

Tule mukaan - Sinua tarvitaan!

Lue arvomme ja periaatteemme
https://sdp.fi/fi/tutustu/sosialidemokr..
Kuva

Tule mukaan joukkoomme keskustelemaan ajankohtaisista Mikkelin kunnallispoliittisista tai valtakunnallisista aiheista, sekä viihtymään hyvässä porukassa. Yhteisten asioiden hoitaminen on mielenkiintoista ja motivoivaa. Tutustut samanmielisiin ihmisiin ja koulutuksissamme sekä luottamustehtävissä opit paljon sellaista, josta on sinulle yleisempääkin hyötyä. Puolueen jäsenyys on ennen kaikkea tapa vaikuttaa.

SDP:n jäseneksi

SDP:n jäseneksi voi liittyä puolueen arvoperustan hyväksyvä 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja ulkomaalainen, jonka kotipaikka on Suomessa. Jokainen jäsen kuuluu johonkin puolueosastoon.

Jäsenenä sinulla on oikeus kertoa mielipiteesi ja osallistua puolueosastosi kokouksiin ja tapahtumiin. Tehdä aloitteita puolueosastollesi, kunnallisjärjestöllesi (kaikkien asuinkuntasi alueella toimivien yhdistysten yhteistoimintaelin) tai piirijärjestöllesi. Asettua ehdolle puolueosaston, kunnallisjärjestön, piirijärjestön tai puolueen keskustason tehtäviin. Äänestää kaikissa jäsenvaaleissa. Tehdä puoluekokousaloitteita, vaikuttaa kantaa ottamalla puolueen linjauksiin. Jäsenenä saat muun muassa: Jäsenkortin, puolueen sähköisen e-aimo -tiedotteen vähintään kuukausittain, mahdollisuuden osallistua SDP:n koulutus- ja muihin tilaisuuksiin, vakuutusyhtiö Turvan alennuksen vakuutuksistasi.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu määräytyy muun muassa iän ja piirijärjestön mukaan. Perusjäsenmaksu on 57 euroa vuodessa, paitsi alle 25-vuotiailla, joilta peritään vain 13 euroa. Puolueosasto voi alentaa jäsenmaksua sosiaalisin perustein. Tällöin jäsen maksaa vuosittain 26 euroa. Jäsenmaksu peritään kahdessa osassa, maalis- ja syyskuussa.

Täytä ja liity!

Jäsenanomus on helpointa jättää täyttämällä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Sukunimi*
Etunimet*
Osoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sotu*
Puhelin*
Sähköpostiosoite*
Jäseneksi kutsuja
Jäseneksi kutsujan sähköposti
Koulutus
Ammatti
Lisätietoja